Gezonde rosti met venkel en zalm bij AH

Gezonde rosti met venkel en zalm bij AH
Prep Time
25 mins
Cook Time
30 mins
Total Time
55 mins
 
Course: Hoofdgerecht
Cuisine: Fusion
Diet: Gluten Vrij, Calorie Arm
Keyword: gezond
Calories: 505 kcal
Ingredients
  • 800 g iets kruimige aardappelen
  • 2 tenen knoflook
  • 3 st middelgrote uien
  • 2 st venkelknollen
  • 2 tl karwijzaad
  • 2 st eieren
  • 3 el milde olijfolie
  • 15 g verse bieslook
  • 200 g cottagecheese
  • 50 g jonge bladsla met rucola
  • 250 g warmgerookte zalmfilets
Instructions
  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Schil en rasp de aardappelen grof. Snijd de knoflook fijn en snipper de uien. Snijd de stelen en onderkant van de venkelknol, bewaar het venkelgroen. Halveer de knol in de lengte en snijd in zo dun mogelijke reepjes.
  2. Meng de aardappel met de knoflook, ui, venkel, het karwijzaad, de eieren, peper en eventueel zout in een grote kom. Verdeel het mengsel gelijkmatig over een met bakpapier beklede bakplaat en besprenkel met de olie. Bak ca. 30 min. in het midden van de oven.
  3. Snijd de bieslook fijn en meng met de cottage cheese. Breng op smaak met peper.
  4. Neem de bakplaat uit de oven en verdeel de sla en cottage cheese in schepjes over de rösti. Breek de zalm in stukken en verdeel erover. Breng op smaak met peper en bestrooi met het venkelgroen.
Recipe Notes

Wil je deze producten toevoegen aan je boodschappenlijst bij AH? Volg dan gewoon deze link, en daarna kan je op “+ Kies producten” klikken.

Nutrition Facts
Gezonde rosti met venkel en zalm bij AH
Amount per Serving
Calories
505
% Daily Value*
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.

Reacties

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe Rating